Amphora termoskanna 1 l.


Amphora termoskanna 1 l.

Välj Variant

Art.nr. 222
Minsta antal: 1 st

Både formen och namnet Amphora, är inspirerat från de forntida grekiska lerkrukorna, som användes för att lagra och transportera olja och vin. Formen, med den runda kroppen och de distinkta axlarna, har inspirerat designern genom århundradena. Amforas designspråk betonas i en kombination av färgen och materialens glansiga yta. Inuti är Amphora termoskanna en klassisk termoskanna med glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Termoskannans botten kan skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan skulle vara framme och den går sönder. Detta förlänger kannans livslängd vilket är bra både för din plånbok och för miljön.

Pris 600,00 kr

Produktfärg

Soft white

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material ABS-plast;Glasinsats, Glas;PP plast
Designer Sebastian Holmbäck
Serie Danish modern 2.0
Skötselråd Rengör kannan genom att skölja den invändigt med hett vatten utan diskmedel eller liknande. Använd aldrig flaskrensare eller andra hårda redskap, glasväggen är tunn och kan lätt skadas. Torka av med en mjuk trasa. Tål inte diskmaskin.
Mått (BxHxD) 21.2x17x17 cm
Vikt 734 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 288,00 kr

Buffé™
Buffé Arabica 2.0L

fr. 234,00 kr

Buffé™
Buffé Arabica 1.3L

fr. 441,00 kr

Thermos®
Thermos Java 1.0L

fr. 486,00 kr

Thermos®
Thermos Java 1.5L

fr. 243,00 kr

Buffé™
Buffé Klara 1.2L

fr. 1040,00 kr

Stelton
Emma termoskanna, kaffe 1.2 l.