Display & Event

Vi har ett stort sortiment av mässmaterial och eventmaterial med tryck till mässa, möten och event. Se till att ni syns på bästa sätt med logo för ert företag på nästa mässa. Med våra snygga displayprodukter kommer ni att skapa en oförglömlig upplevelse, här är det bara fantasin som sätter gränsen.

I ett mässpaket har man flera produkter att använda sig av och då gäller det att först tänka ut hur man ska placera ut dem. Eftersom man har flera ytor att använda så kan det vara smart att använda någon produkt till att stolt visa upp sitt varumärke eller produkt och sedan använda en rollup eller liknande för att visa upp lite mer detaljerad information för den som kommer fram och faktiskt är mer intresserad.
Mässväggar och mässbord ska generellt ha ett budskap som inte behöver ändras i framtiden, vilket normalt brukar innebära sin logotyp mot en passande bakgrund. Lite billigare produkter, som rollups, beachflaggor mm kan man däremot använda för att visa något aktuellt erbjudande och sedan köpa en ny inför nästa event. Glöm heller inte att köpa små smarta och roliga give-aways som gör att mottagaren även kommer ihåg ert företag efter besöket på mässan!